Arkitottis

Sujuvaa arkea
ja mukavaa puuhaa!

Arkitottis

  • Arjen taidot
  • Häiriössä keskittyminen
  • Uusien taitojen opettelu
  • Hauskat koulutuspelit
  • Hyvä motivaatio monipuolisella palkitsemisella

Tällä kurssilla oppimisesta tehdään hauskaa! Kurssilla pääset tutustumaan hauskoihin koulutuspeleihin ja monipuoliseen palkitsemiseen, jotka molemmat toimivat pohjana hyvälle motivaatiolle. Arkitottiskurssin ohjelma laaditaan yksilöllisesti ja kurssilla harjoitellaan muun muassa tärkeitä arjen taitoja, ohituksia ja häiriössä keskittymistä. Koulutus tapahtuu koiran oman oivaltamisen kautta, jolloin koira oppii tarjoamaan käytöksia oma-aloitteisesti ja opitut taidot ovat helpommin yhdistettävissä erilaisiin arjen tilanteisiin.

Jos koirallasi on ongelmallisia käyttäytymismalleja, harjoitellaan kurssilla uusi tapa toimia näissä tilanteissa. Haastavissa koirapulmissa suosittelemme kuitenkin yksityisopetusta.

Koulutusmateriaalit: Kurssiin sisältyy luentotallenne. Lisäksi kurssilaiset saavat koulutusohjeita sekä kirjallisen materiaalin että videoiden muodossa. Arjen sujuvuus on meille tärkeää, joten etäapu on käytössä niin kurssin aikana kuin sen jälkeenkin.

Kurssin sijainti: Kursseja järjestetään Somerolla ja Harjavallassa. Käytössä sisätilat ja reilun kokoinen kauttaaltaan aidattu alue ulkokoulutuksiin hyvällä ilmalla. 

Kurssin kesto:

  • Kurssit ovat viiden kerran paketteja.

Kurssin hinta:

5 kerran kurssi 90€

Kursseilla max. 4 koiraa.

Ilmoittaudu Arkitottikseen!

Ilmoittautuminen on sitova. Voit ilmoittautua myös sähköpostitse: sari@elainkouluvalkky.fi
tai puhelimitse: 045 341 5993.

    Valitse kurssi