Arkitottis

Sujuvaa arkea
ja mukavaa puuhaa!

Arkitottis

  • Arjen taidot
  • Häiriössä keskittyminen
  • Uusien käytösten opettelu

Arkitottiskurssin ohjelma laaditaan yksilöllisesti ja kurssilla voidaan harjoitella niin arjen sujuvuuteen vaikuttavia harjoituksia kuin vaikkapa toko-liikkeitä. Koulutus tapahtuu koiran oman oivaltamisen kautta, jolloin koira oppii tarjoamaan käytöksia oma-aloitteisesti ja opitut taidot ovat helpommin yhdistettävissä erilaisiin arjen tilanteisiin.

Jos koirallasi on ongelmallisia käyttäytymismalleja, harjoitellaan kurssilla uusi tapa toimia näissä tilanteissa. Haastavissa koirapulmissa suosittelemme kuitenkin yksityisopetusta.

Koulutusmateriaalit: Kurssilaiset saavat kurssin aikana koulutusohjeita sekä kirjallisen materiaalin että videoiden muodossa. Arjen sujuvuus on meille tärkeää, joten etäapu on käytössä niin kurssin aikana kuin sen jälkeenkin.

Kurssin sijainti: Kursseja järjestetään Somerolla, Harjavallassa ja Hyvinkäällä. Someron ja Harjavallan koulutukset pidetään lämpimissä sisätiloissa ja käytössä on myös reilun kokoinen kauttaaltaan aidattu alue ulkokoulutuksiin hyvällä ilmalla. Hyvinkään kurssit pidetään ulkona rauhallisessa ympäristössä säävarauksella. 

Kurssin kesto:

  • Mahdollisuus osallistua myös kymmenen kerran kurssille.
  • Mikäli haluat osallistua kymmenen kerran kurssille, ilmoitathan tästä ilmoittautumislomakkeen lisätietokentässä.

 

Kurssin hinta:
10 kerran kurssi 160€
5 kerran kurssi 80€

Kursseilla max. 4 koiraa.

Ilmoittaudu Arkitottikseen!

Ilmoittautuminen on sitova. Voit ilmoittautua myös sähköpostitse: sari@elainkouluvalkky.fi
tai puhelimitse: 045 341 5993.

Valitse kurssi