Arkitottis

Sujuvaa arkea
ja mukavaa puuhaa!

Arkitottis

  • Arjen taidot
  • Häiriössä keskittyminen
  • Uusien käytösten opettelu

Arkitottiskurssin ohjelma laaditaan yksilöllisesti ja kurssilla harjoitellaan muun muassa tärkeitä arjen taitoja, ohituksia ja häiriössä keskittymistä. Koulutus tapahtuu koiran oman oivaltamisen kautta, jolloin koira oppii tarjoamaan käytöksia oma-aloitteisesti ja opitut taidot ovat helpommin yhdistettävissä erilaisiin arjen tilanteisiin.

Jos koirallasi on ongelmallisia käyttäytymismalleja, harjoitellaan kurssilla uusi tapa toimia näissä tilanteissa. Haastavissa koirapulmissa suosittelemme kuitenkin yksityisopetusta.

Koulutusmateriaalit: Kurssilaiset saavat kurssin aikana koulutusohjeita sekä kirjallisen materiaalin että videoiden muodossa. Arjen sujuvuus on meille tärkeää, joten etäapu on käytössä niin kurssin aikana kuin sen jälkeenkin.

Kurssin sijainti: Kursseja järjestetään Somerolla, Harjavallassa ja Hyvinkäällä. Somerolla ja Harjavallassa on käytössä lämpimät sisätilat ja reilun kokoinen kauttaaltaan aidattu alue ulkokoulutuksiin hyvällä ilmalla. Hyvinkään kurssit pidetään ulkona rauhallisessa ympäristössä säävarauksella. 

Kurssin kesto:

  • Kurssit ovat viiden kerran paketteja.

Kurssin hinta:

5 kerran kurssi 80€

4 kerran kurssi 65€

Kursseilla max. 4 koiraa.

Ilmoittaudu Arkitottikseen!

Ilmoittautuminen on sitova. Voit ilmoittautua myös sähköpostitse: sari@elainkouluvalkky.fi
tai puhelimitse: 045 341 5993.

Valitse kurssi