Teemapäivät ja luennot

Teemapäivät ja luennot

Koiranpentu tulossa? Tai haluatko oppia lisää koulutuksesta?
Tutustu ajankohtaisiin teemapäiviin ja luentoihin!

Teemapäivät ja luennot

Luento: Pentu talossa

Oppiminen alkaa jo pentuna. Hyvin rakennettu pohja arjen taidoissa sekä luottamuksessa sinun ja pentusi välillä kantaa pitkälle. Tule kuulemaan, mitä kannattaa ottaa huomioon, kun pentu kotiutuu ja lähdette yhdessä ihmettelemään maailmaa.

Luennolla käydään läpi muun muassa pennun kotiutumiseen, käsittelyyn, hyvinvointiin ja tapakasvatukseen liittyviä asioita. Hinta 10 euroa (sis.alv).

la 16.3. klo 12.00-13.30

Luento: Oppivainen koira

Luennolla käydään läpi uusinta tutkimustietoa kouluttamisesta sekä positiivisen oppimistilanteen toteuttamisen periaatteita, kuten toiminnan aikaansaamisen keinoja ja erilaisia palkitsemistyylejä. Opit miten luodaan motivoitunut ja oma-aloitteisesti käytöksiä tarjoava treenikaveri. Hinta 10 euroa (sis.alv).

la 16.3. klo 14.00-15.30

Minikurssi 3krt: Käsittely helpoksi

Käsittelyn vaivattomuus on tärkeää hoitotoimenpiteissä, eläinlääkärin vastaanotolla ja näyttelyissä. Kurssilla opit, kuinka saat koirasi rentoutumaan käsittelyn aikana ja jopa itse valitsemaan käsiteltävänä olemisen. Hinta 50 euroa. Kurssilla max.4 koiraa.

ke klo 16-17 (6.3.-20.3)

Minikurssi 3krt: Jumppaa ja kehonhallintaa

Kurssilla tehdään erilaisia kehonhallinta- ja tasapainoharjoituksia, joista hyötyvät niin kotikoirat kuin eri lajeissa treenaavat kisakaveritkin.  Tehtävät voidaan laatia yksilöllisesti, joten kurssi sopii kaikenikäsille koirille.  Hinta 50 euroa. Kurssilla max.4 koiraa

ke 17-18 (6.3.-20.3.)

Minikurssi 3krt: Näyttelytreeni

Kurssilla harjoitellaan kehässä kulkemista iloisella ja rennolla mielellä sekä tehdään käsittelyharjoituksia, joista on hyötyä niin näyttelyissä kuin arjessakin.  Hinta 50 euroa. Kurssilla max. 4koiraa

ti klo 19-20 (26.3.-9.4.)

Ilmoittaudu!

Ilmoittautuminen on sitova. Voit ilmoittautua myös sähköpostitse: sari@elainkouluvalkky.fi
tai puhelimitse: 045 341 5993.

Valitse kurssi