Teemapäivät ja luennot

Teemapäivät ja luennot

Koiranpentu tulossa? Tai haluatko oppia lisää koiran koulutuksesta?
Tutustu ajankohtaisiin teemapäiviin ja luentoihin!

Teemapäivät ja luennot

Pentujen seikkailurata 

Pentujen seikkailurata sisältää namien etsimistä, erilaisiin alustoihin tutustumista sekä hauskoja labyrintteja. Kulkureitit ovat pennulle turvallisia ja niihin on aina mahdollisuus tutustua omaan tahtiin. 5 euroa/kerta (sis.alv)

ti 10.7. klo 18-19

Luento: Pentu talossa

Oppiminen alkaa jo pentuna. Hyvin rakennettu pohja arjen taidoissa sekä luottamuksessa sinun ja pentusi välillä kantaa pitkälle. Tule kuulemaan, mitä kannattaa ottaa huomioon, kun pentu kotiutuu ja lähdette yhdessä ihmettelemään maailmaa.

Luennolla käydään läpi muun muassa pennun kotiutumiseen, käsittelyyn, hyvinvointiin ja tapakasvatukseen liittyviä asioita. Hinta 10 euroa (sis.alv).

ti 3.7. klo 16.30

Luento: Oppivainen koira

Luennolla käydään läpi koulutuksen lainalaisuuksia, kuten toiminnan aikaansaamisen keinoja, erilaisia palkitsemistyylejä sekä uusinta tutkimustietoa koirien kouluttamisesta. Opit miten luodaan motivoitunut treenikaveri, joka luottaa sinuun vaikeammankin paikan tullen. Hinta 10 euroa (sis.alv).

ti 3.7. klo 18.30

Teemakurssi: Luoksetulot kuntoon 3krt

Toimiva luoksetulo pelastaa monet tilanteet. Jotta luoksetulosta saadaan varma, tulee sitä harjoitella eri tilanteissa ja monenlaisten häiriöiden alla. Tällä kurssilla pääset tehotreenaamaan nopeita luoksetuloja ja saat kouluttajalta yksilölliset ohjeet jatkoharjoitteluun.

Kurssi sopii kaikenikäisille koirille. Lähtötasolla ei ole väliä, sillä kurssisisältö ja tehtävien haastavuus suunnitellaan koirakohtaisesti.

Hinta 50 euroa. Kurssikoko max. 4 koiraa.

to klo 15-16, alk.28.6.

Teemakurssi: Luopuminen helpoksi 3krt

Luopuminen on arvokas taito kaikenikäisille koirille! Eikö olisikin mukavaa, jos sinun ei tarvitsisi murehtia mitä kaikkea koirasi nappaa matkaan lenkkipolun varrelta ja voisit huoletta jättää vasta valmistamasi aterian keittiön pöydälle tietäen, ettei se katoa kääntäessäsi selkäsi.

Luopuminen, eli toiminnan keskeyttäminen, on koulutettavissa ilman estelyä ja rankaisuja. Intensiivikurssilla pääset opettamaan koirallesi luopumisen alkeet ja liittämään tehtävään erilaisia häiriöitä. Opit myös mihin kaikkeen voit tulevaisuudessa luopumisvihjettä käyttää.

Kurssi sopii kaikenikäisille koirille.

Hinta 50 euroa. Kurssikoko max. 4 koiraa.

to klo 16-17, alk.28.6.

Ilmoittaudu!

Ilmoittautuminen on sitova. Voit ilmoittautua myös sähköpostitse: sari@elainkouluvalkky.fi
tai puhelimitse: 045 341 5993.

Valitse kurssi