Teemapäivät ja luennot

Teemapäivät ja luennot

Koiranpentu tulossa? Tai haluatko oppia lisää koulutuksesta?
Tutustu ajankohtaisiin teemapäiviin ja luentoihin!

Teemapäivät ja luennot

Luento: Pentu talossa

Oppiminen alkaa jo pentuna. Hyvin rakennettu pohja arjen taidoissa sekä luottamuksessa sinun ja pentusi välillä kantaa pitkälle. Tule kuulemaan, mitä kannattaa ottaa huomioon, kun pentu kotiutuu ja lähdette yhdessä ihmettelemään maailmaa.

Luennolla käydään läpi muun muassa pennun kotiutumiseen, käsittelyyn, hyvinvointiin ja tapakasvatukseen liittyviä asioita. Hinta 10 euroa (sis.alv).

la 28.6. klo 12.00-13.30

Luento: Oppivainen koira

Luennolla käydään läpi uusinta tutkimustietoa kouluttamisesta sekä positiivisen oppimistilanteen toteuttamisen periaatteita, kuten toiminnan aikaansaamisen keinoja ja erilaisia palkitsemistyylejä. Opit miten luodaan motivoitunut ja oma-aloitteisesti käytöksiä tarjoava treenikaveri. Hinta 10 euroa (sis.alv).

la 28.6. klo 14.00-15.30

Minikurssi 3krt: Jumppaa ja kehonhallintaa

Kurssilla tehdään erilaisia kehonhallinta- ja tasapainoharjoituksia, joista hyötyvät niin kotikoirat kuin eri lajeissa treenaavat kisakaveritkin.  Tehtävät voidaan laatia yksilöllisesti, joten kurssi sopii kaikenikäsille koirille.  Hinta 50 euroa. Kurssilla max.4 koiraa

ti klo 18-19 (11.6.-25.6.)

Luento: Koirien Laumadynamiikka

Rovaniemeläinen eläintenkouluttaja Jessica Ashcberg saapuu luennoimaan koirien laumadynamiikasta. Luennolla käydään läpi muun muassa kuinka tasapainoiseen ja harmoniseen laumakäyttäytymiseen ja – elämään pääsee, kuinka sitä ylläpidetään, mitä ongelmia koiralaumassa voi tulla ja kuinka ne vaikuttavat lauman toimintaan. Erilaisia tilanteita käydään läpi videoin, kuvin ja tosielämän esimerkein.

Luento järjestetään yhteistyössä Koirakoulu Jasperin kanssa. Luennon hinta on 50 euroa.

Luento pidetään Porissa Pinomäen vanhassa koulussa.

la 11.5. klo 9-16

Teemapäivä: Arjen taitoja hevoselle

– Käsittelyn sujuvuus
– Lääkitsemisen ja hoitotoimenpiteiden vaivattomuus
– Luoksetulon, paikallaolon ja luopumisen taito
– Motivaatiota palkitsemalla

Arjen taitojen harjoittelulla on suora vaikutus hevosen henkiseen hyvinvointiin. Teemapäivässä käydään arjen taitojen merkitystä läpi n.1,5 h luennolla sekä käytännön demoilla.

Luennolla käydään läpi, mitä hevosen arjen taidot ovat ja kuinka koulutuksella voidaan vaikuttaa hevosen jokapäiväisen käsittelyn sujuvuuteen niin, että myös hevosella on motivaatiota olla mukana erilaisissa hoitotoimenpiteissä. Aihetta käydään läpi teorian ja videoiden kautta. Käytännön demot tehdään Välkyn pihapiirissä asuvilla hevosilla.

Teemapäivä sopii kaikille aiheesta kiinnostuneille tai hevosia harrastaville. Hinta 30 euroa (sis.alv)

la 29.6. klo 10-14

Opi matkimalla-teemapäivä

  • Do as I do-menetelmän oppimista teoriassa ja käytännössä
  • Matkimisen periaatteen opettaminen
  • Uusien taitojen opettelua mallioppimalla

Kurssilla perehdytään sosiaaliseen oppimiseen teoriassa n.1h luennolla sekä lähdetään käytännössä opettamaan matkimisen ideaa koiralle Claudia Fugazzan kehittämän Do as I do-menetelmän avulla.

Matkiminen on hauska ja hyödyllinen taito ja voit hyödyntää sitä uusien käytösten opettamisessa. Merkin kierto (rally-toko), pyörähdys (rally-toko, rally-frEe, koiratanssi), kohdetyöskentely – tässä muutamia esimerkkejä sosiaalisen oppimisen avulla opetettavissa olevista liikkeistä.

Hinta:

Kuunteluoppilaat 30 euroa

Koirakkopaikka 55 euroa

su 30.6. klo 10-14

Ilmoittaudu!

Ilmoittautuminen on sitova. Voit ilmoittautua myös sähköpostitse: sari@elainkouluvalkky.fi
tai puhelimitse: 045 341 5993.

Valitse kurssi