Ajankohtaiset teematunnit ja teemapäivät

Teematunteja, luentoja  ja seminaareja !

Teematunnit

Koirien peli-ilta

  • Peli ilta: Somero la  6.5. klo 12-13

Koirien peli-illassa virikkeistytään erilaisten aktivointilelujen ja virikepelien parissa. Pääset tarkkailemaan, millaisista virikkeistä juuri sinun koirasi pitää ja saatte tunnilta mukaan ohjeita virikkeiden valmistamiseen kotikonstein.  Säännöllisillä virikkeillä on koiran hyvinvointia lisäävä ja stressiä lieventävä vaikutus. Peli-ilta sopii kaikenikäisille koirille pennusta senioriin.

Do as I do – Opi matkimalla!

  • Opi matkimalla-teemapäivä / Somero la 20.5. klo 10.30-14.30

Do as I do on sosiaaliseen oppimiseen perustuva koulutusmenetelmä, jossa koira matkii ohjaajan tekemiä liikkeitä. Do as I do sopii kaikenikäisille koirille ja se on paitsi hauska myös tehokas keino uusien tehtävien opettamiseen. Matkimista voi hyödyntää muun muassa arkitempuissa, kohdetyöskentelyssä, koirajumpassa, arjen taidoissa ja eri harrastelajeissa, kuten esimerkiksi rally-tokossa ja koiratanssissa.

Teemapäivä alkaa tunnin pituisella luennolla, jonka aikana käydään läpi Do as I do-menetelmän pääperiaatteet teorian ja demovideoiden avulla. Tämän jälkeen käytännön osuudessa harjoitellaan koirien lähtötasosta riippuen joko Do as I do-konseptin opettamisen periaatteita, tai jos Do as I do on jo koiralle tuttua, viedään harjoituksia vielä pidemmälle ja ideoidaan, minkälaisissa tehtävissä matkimista voi juuri kyseisen koiran kanssa hyödyntää.

Hinta:

Kuuntelijapaikka 25€

Luento + koirakkopaikka (sis. luennon ja 30 minuutin yksityisohjauksen) 45€

Koirakkopaikoille otamme max.6 koiraa.

Tietoa teematunneista ja teemapäivistä

Kurssit järjestetään sisätiloissa Somerolla ja Harjavallassa. Teematunneille otamme max. 4 koiraa. Näköyhteys muihin voidaan tarvittaessa rajata sermein, joten teematunnit sopivat myös koirille, jotka suhtautuvat epävarmasti tai innokkaasti ihmisiin tai muihin koiriin.

Ilmoittaudu mukaan!

Ilmoittautuminen on sitova. Voit ilmoittautua myös sähköpostitse: sari@elainkouluvalkky.fi tai puhelimitse: 045 341 5993.

    Valitse teematunti