Kouluttaja

Eläinkouluttaja Sari Alisaari

ja Eläinkoulu Välkky

Tietoa kouluttajasta

Eläimet ovat aina olleet iso osa elämääni, joten koen olevani onnekas saadessani tehdä työtä, jossa voin auttaa ihmisiä viettämään mielekästä ja ongelmatonta arkea lemmikkiensä kanssa.

Edesmennyt koiramme labradorinnoutaja-belgianpaimenkoirasekoitus Välkky vei minut tielle, jolta löysin ammattini. Alkutaipaleemme Välkyn kanssa oli täynnä haasteita, joten minulla ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin perehtyä kouluttamiseen ja eläinten hyvinvointiin liittyviin seikkoihin.

Tällä hetkellä kanssamme asuu ranskanbulldoggi-seniori Bugatti, valkoinen paimenkoira Kössi, Romanian rescue Näpsä sekä kissamme Kalle ja Ruska. Tämän lisäksi pihapiirissämme asuu hevosia, joista omiani ovat risteytysruuna Albert sekä FWB-ruuna Kapa, jotka tulivat elämääni jo varsoina.

Perehdyin syvemmin eläinten kouluttamiseen vuonna 2007 alkaneella Koirakoulu Vision käyttäytymistieteisiin perustuvalla koulutusohjaajakurssilla, jolta valmistuin vuonna 2009. Koulutuksia olen pitänyt siitä lähtien ja yrittäjyyden aloitin vuonna 2010. Olen suorittanut kanakursseinakin tunnetut koulutustekniikan peruskurssit I-III ja keväällä 2016 valmistuin eläintenkouluttajaksi Amiedusta, tehden lopputyöni näytöt koirilla ja hevosilla. Oppiminen jatkuu yhä erilaisten kirjojen, seminaarien ja luentojen muodossa.

Kouluttajana minulle on tärkeintä arjen sujuvuus. Eläimen käsittelyn ja lemmikin kanssa toimimisen vaivattomuus lisää sekä eläimen että lemmikinomistajan hyvinvointia.

Lue myös koulutusfilosofiastani!

Eläinkouluttaja Sari Alisaari ja Bugatti

Edessä Bugatti ja takana Välkky, jonka mukaan Eläinkoulu Välkky sai nimensä.

Eläinkoulu Välkky on Suomen Eläintenkouluttajat ry:n jäsen.