window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-120550946-1');
Tehokasta ja yksilöllistä opetusta pienryhmissä! | Soita 045 341 5993|sari@elainkouluvalkky.fi
Blogi

Arkea ja artikkeleja

Eläinkoulu Välkyn blogi

Valintoja arkeen!

Me ihmiset määritämme suurimman osan lemmikkimme arjessa tapahtuvista asioista: milloin ulkoillaan, milloin syödään, mihin mennään lenkille, kuinka pitkään ulkoilu kestää, milloin jäädään yksin, milloin ja missä levätään ja niin edelleen. Voimme kuitenkin antaa myös lemmikkimme tehdä päätöksiä. Tämä kasvattaa lemmikin itseluottamusta ja pääsemme valintojen kautta tutustumaan karvakaveriimme paremmin. Valinnan mahdollisuus kulkee käsi kädessä yhteistyön ja luottamuksen kanssa.

Mielekästä puuhaa virikkeillä!

Paukkupakkaset, oma tai koiran sairastuminen tai vaikkapa liukkaat kelit tuovat rajoituksia erityisesti lenkkeilyyn. Lepopäivät eivät välttämättä ole pahitteeksi ja ne voivat jopa olla erittäin tervetulleita, mutta kun tilanne pysyy samana useamman päivän ajan, erilaisten virikkeiden merkitys korostuu.

Rauha maassa

Tavoitteena rauhoittuminen? Keinoja rauhoittumiseen on monia ja aina tulee huomioida iso kuva eli se, millainen kokonaisuus muodostuu koiran päivittäisen arjen sisällöstä. Rauhoittumista kannattaa siis lähestyä eri näkökulmista. Liikunnan, virikkeiden tai levon puutetta ei voi paikata koulutuksella, mutta kun arki on kunnossa, tiettyjä rutiineja harjoittelemalla voidaan auttaa koiraa kohti rentoutumista.

Go to Top