Yksityiskoulutus

Arkitaitoja ja ongelmallisen käyttäytymisen ratkomista

Yksityiskoulutus

Yksityiskoulutus sopii muun muassa arkitaitojen harjoitteluun ja koiran käyttäytymiseen liittyvien ongelmien ratkomiseen. Vuosien saatossa asiakkaat ovat saaneet Välkyn yksityiskoulutuksesta apua muun muassa seuraavissa koiran käyttäytymiseen liittyvissä asioissa:

 • Ympäristöön ja ääniin liittyvien pelkojen hoitaminen
 • Vieraiden ihmisten tai koirien kohtaaminen
 • Käsittelyn sujuvuus
 • Rescue-koiran tai kodinvaihtajan kotiutuminen ja koulutus
 • Luoksetulon vahvistaminen
 • Herkästi kiihtyvän koiran maltin vahvistaminen
 • Ohituksiin ja hihnassa kulkemiseen liittyvät taidot
 • Esineiden varastelu ja/tai järsiminen
 • Eroahdistus
 • Samassa taloudessa elävien koirien keskinäisten suhteiden rakentaminen
 • Uusien taitojen harjoittelu

Yksityiskoulutuksessa pyritään mahdollisimman tarkasti selvittämään syyt ongelmallisen käyttäytymisen takana ja tämän jälkeen laaditaan koulutussuunnitelma tilanteen muuttamiseksi. Koulutussuunnitelman lisäksi koiran arkeen tehdään tarvittavat hyvinvointia lisäävät ja koulutusta tukevat muutokset. Koulutus perustuu positiiviseen vahvistamiseen emmekä käytä koiraa stressaavia tai kipua tuottavia menetelmiä. Kouluttajan tuki on käytössäsi koko koulutusprosessin ajan.

Yksityiskoulutuksessa kohdataan sekä koira että koiran omistajaa yksilöinä ja opetus tapahtuu kunnioittavasti ja ymmärtävästi. Koulutuksessamme sinun tarvitse hävetä tai kokea syyllisyyttä koiran ongelmista. Kouluttaja auttaa löytämään työkalut pulmien ratkomiseen ja koira-arjen tasapainottamiseen. Koulutuksessa käydään usein myös läpi omistajan jaksamiseen liittyviä asioita ja sitä, kuinka hankaliinkin asioihin liittyvä koulutusprosessi saadaan kulkemaan eteenpäin mahdollisimman sujuvasti ja kaikille osapuolille miellyttävästi.

Yksityiskoulutus sisältää hyvinvointikartoituksen, käytännön koulutuksen, yksilöllisesti tehdyt kirjalliset ohjeet sekä yksityiskoulutusasiakkaille eri teemoihin laaditut kattavat verkkomateriaalit, jotka sisältävät kirjallisia ja videoituja ohjeita.  Saat myös yksilölliset ohjeet arjen rutiinien tukemiseksi ja virikkeiden, levon ja liikunnan sopivan suhteen löytämiseksi.

Mikäli toiveena on mukava harrastaminen sekä yhdessä tekeminen, voi yksityistunnin sopia myös 2-4 koiran porukalle.

Tarjoamme yksityiskoulutusta Someron, Loimaan, Forssan, Karkkilan, Hyvinkään ja Satakunnan alueella.

Yksityiskoulutuksen hinta on 75€/h + matkakulut 0,50 €/km. Matkakulut veloitetaan yli 15km säteellä Somerolta, Hyvinkäältä tai Kokemäeltä.

3 kerran paketti on hinnaltaan 210€

Tarjoamme yksityiskoulutusta myös etäkonsultaationa mihin päin Suomea tahansa.

Ota yhteyttä

sähköpostitse: sari@elainkouluvalkky.fi
tai puhelimitse: 045 341 5993.