Häiriöt haltuun

Rauhoittumisharjoituksia, hauskoja koulutuspelejä ja häiriötreeniä
yli puolen vuoden ikäisille koirille.

Häiriöt haltuun

  • Tärkeiden perustaitojen harjoittelu
  • Avaimia rentouden saavuttamiseksi
  • Hauskoja koulutuspelejä
  • Monipuolisen palkitsemisen harjoittelu
  • Rauhoittumista erilaisissa tilanteissa ja häiriöissä
  • Arjen taitoja häiriössä

Maltti on valttia ja rauhoittumistakin voi vahvistaa erilaisin harjoituksin! Häiriöt haltuun-kurssilla perehdytään siihen, mistä kaikesta maltti rakentuu ja kuinka koiran innostus saadaan ohjattua hauskaan tiimityöhön häiriöihin reagoimisen sijasta.  Kurssilla perehdytään myös monipuoliseen palkitsemiseen sekä arjen taitojen vahvistamiseen erilaisissa tilanteissa ja erilaisten häiriöiden läsnä ollessa.

Kurssi sopii kaikenikäisille herkästi turhautuville tai innostuville koirille, jotka kohtaavat arjen häiriöt voimakkaita tunteita pursuten. Myös epävarmuutta kokevat koirat hyötyvät kurssista ja koulutusympäristöä voidaan aina muokata esimerkiksi näkösuojia käyttäen sellaiseksi, että koira kokee oppimistilanteen turvalliseksi.

Kurssin ensimmäisillä tunneilla harjoitellaan puolen tunnin ajan kaksi koiraa kerrallaan ja tällöin oman treenivuoron lisäksi muiden koulutuksia pääsee halutessaan tarkkailemaan sivusta, jolloin koulutuksen periaatteita ja koirien oppimisprosesseja pääsee jäsentelemään monipuolisemmin. Kurssin edetessä harjoitellaan myös neljä koiraa kerrallaan.

Koulutusmateriaalit: Kurssiin sisältyy luentotallenne. Lisäksi kurssilaiset saavat koulutusohjeita sekä kirjallisen materiaalin että videoiden muodossa. Arjen sujuvuus on meille tärkeää, joten etäapu on käytössä niin kurssin aikana kuin sen jälkeenkin.

Kurssin sijainti: Kursseja järjestetään Somerolla. Käytössä on sisätilat ja reilun kokoinen kauttaaltaan aidattu alue ulkokoulutuksiin hyvällä ilmalla.

Kurssin hinta: 
5 kerran kurssi 90€

Kurssilla max. 4 koiraa.

Ilmoittaudu Häiriöt haltuun -kurssille!

Ilmoittautuminen on sitova. Voit ilmoittautua myös sähköpostitse: sari@elainkouluvalkky.fi
tai puhelimitse: 045 341 5993.

    Valitse kurssi